Elektrosmog

Elektrosmog
in onze samenleving wordt op grote schaal gebruik gemaakt van het gemak van de moderne techniek. Een huishouden of werkomgeving zonder elektrische apparaten zoals - een stofzuiger, koelkast, koffiezetapparaat, magnetron en computer - is tegenwoordig bijna ondenkbaar. Apparaten die echter ook zorgen voor allerlei elektromagnetische velden in onze omgeving. Dit zijn velden die ook door hoogspanningsleidingen en zendmasten opgewekt worden. Zij veroorzaken bijwerkingen met een negatieve invloed op onze gezondheid en ons welbevinden.

Uit onderzoeken blijkt, dat door het gebruik van deze elektrische apparaten het natuurlijke aardmagnetische veld van onze directe woon-, werk- en leefomgeving wordt verstoord. Deze straling heet ’elektrosmog’. De krachten van elektrosmog zijn vele malen groter dan de uitwerking van natuurlijke straling (geopatische straling).

Elektrosmog zorgt bij de mens voor een negatieve impuls, De gevolgen, geestelijk en lichamelijk, blijven dan ook niet uit: er ontstaat onbalans in het lichaam. Onbalans die kan leiden tot ’stress’ in het centrale zenuwstelsel. Maar ook slaapstoornissen, concentratiezwakte, vermoeidheid, energiegebrek, hoofdpijn, onverklaarbare chronische gezondheidsproblemen en psychische klachten of zelfs provocerende effecten op diverse ziektebeelden kunnen optreden.

webdesign: frogdesign2